Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2020

Verstappen geniet: "Geweldig om de Nederlandse fans toch iets te laten zien"

Geen Nederlandse Grand Prix vandaag, maar wel een prachtige promotievideo vanuit Red Bull. Max Verstappen is trots op het resultaat van de filmdagen eind januari, toen er door het hele land plots twee Red Bull-bolides werden gespot.

Verstappen molens
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Het zorgde voor flink wat ophef toen er twee Red Bull-bolides opdoken op verschillende plekken in het land. Een aantal dagen op rij deden de twee bolides verschillende iconische Nederlandse plekken aan. Wat bleek? Het was Max Verstappen die Alexander Albon een tour gaf door ons prachtige land.

De film begint met twee Formule 1-auto’s die vanuit twee openslaande containers starten en door de Rotterdamse haven scheuren. Wat volgt is een razendsnelle achtervolging over smalle dijkjes, langs windmolens in Maasland, door de bloemenkassen en een bloemenveiling in Naaldwijk en dwars door de binnenstad van Den Haag.

Het duo draait vervolgens enkele donuts voor Paleis Noordeinde. Op het strand van Scheveningen komen ze motocrosser Jeffrey Herlings tegen. En de laatste stop van de roadtrip is natuurlijk Circuit Zandvoort, waar Max en Alex een voorproefje krijgen op het vernieuwde circuit en voor het oog van het altijd uitbundige Oranje legioen.

Het eindresultaat is een video waarbij de vingers kunnen worden afgelikt en waarbij menig reclamebureau jaloers op is. Ook Max Verstappen heeft genoten van het resultaat, zo laat hij in een reactie weten.

"Nu we niet kunnen racen, vind ik het geweldig dat we iets voor onze fans kunnen laten zien", zegt Max Verstappen over de film. "Het idee voor deze film kwam van Red Bull en het is heel gaaf om iedereen een stukje Nederland te laten zien met deze Dutch Road Trip. Ik vind het heel bijzonder en Red Bull is de enige die dit soort dingen doet."

"Normaal gesproken zie je alleen F1-auto's op een racecircuit, maar wij doen bijzondere dingen op de sneeuw of op het strand. Het is een unieke ervaring voor mensen om dit voor hun huis te zien. Bovendien heb ik een aantal rondjes gereden van het nieuwe Circuit Zandvoort, dus daar ben ik heel blij mee!"

Helaas wordt er voorlopig nog niet geracet, maar Verstappen kijkt wel enorm uit naar de dag waarop het weer kan. "Natuurlijk kijken we er erg naar uit om weer te gaan racen als het eenmaal veilig is, dat is wat we allemaal willen”, aldus Max Verstappen. “We keken ook allemaal erg uit om een thuis Grand Prix in Nederland te hebben, maar hopelijk wanneer het mogelijk is om weer te racen, kunnen we dat alsnog doen. Ondertussen hoop ik dat iedereen van deze film geniet", aldus de Red Bull-coureur.

De video nog niet gezien? Check hem dan hieronder!

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

2 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto