Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geniet nu nog van doorbraak: "Sommigen hebben nog steeds vraagtekens"

Max Verstappen rijdt dit jaar alweer zijn tiende seizoen in de Formule 1. Met inmiddels 61 overwinningen en drie wereldtitels zijn er genoeg mooie momenten geweest voor de Nederlander. Verstappen zelf verklaart welke momenten er voor hem persoonlijk uitspring

Verstappen Abu Dhabi 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen is bezig aan zijn tiende seizoen in de koningsklasse van de autosport. Sinds zijn debuut in 2015, kende de Nederlander een hoop mooie momenten. In de podcast Talking Bull van Red Bull is Verstappen openhartig over welke twee momenten er voor hem uitspringen.

"Die eerste race bij het team (in 2016 red.) en het eerste kampioenschap," aldus de drievoudig wereldkampioen. "Die eerste race natuurlijk omdat ik net gepromoveerd was. Sommige mensen zetten daar nog steeds vraagtekens bij of dat wel de juiste beslissing was. Gelukkig ging dat weekend erg goed. Daar was ik natuurlijk erg blij mee, ook voor Helmut (Marko). Hij was natuurlijk ook erg blij, want het was zijn beslissing om mij in die auto te zetten."

Ook is Verstappen zijn eerste titel uit 2021 niet vergeten. De enorme strijd tijdens dat jaar maakt die titel alleen maar mooier volgens de Nederlander: "Die eerste titel samen ja... Die was erg emotioneel. Helemaal na zo'n jaar, wat erg veel van iedereen heeft gevraagd. Dat zijn momenten die ik nooit zal vergeten."

"Maar over het algemeen ook de relatie die ik met het team heb," zo vervolgt Verstappen. "Het voelt zeker als een tweede familie. Ik kan hier echt mezelf zijn en dat is voor mij ook iets heel belangrijks."

Wat vond jij het mooiste moment van tien jaar Max Verstappen in de Formule 1? Laat het weten in de poll hieronder!

Ook interessant:

Verstappen is alle Red Bull-basiselementen voor succes kwijt

Perez, Red Bull, Mercedes... wat moet je daar nou van zeggen? Niks, want dan doen de heren Dimmers, Coronel en Mosterdijk voor je! Jij hoeft alleen maar achterover te leunen met deze kakelverse nieuwe F1-podcast.

Bekijk je de nieuwe podcast op Youtube, dan kan hier!

Praat mee!

Viaplay
x
RB20 Horner betreurt 'veel te complexe' Red Bull-fout