Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Verstappen geniet volop in Boedapest: "Een geweldige dag"

Max Verstappen vermaakte woensdag tienduizenden Hongaren in het centrum van Boedapest. Niet alleen de fans genoten met volle teugen, ook de Red Bull-coureur kende een meer dan geslaagde dag.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen kwam in de Red Bull RB7 uit 2011 in actie tijdens een demo in Hongarije. De Formule 1-demo vormde onderdeel van 'The Great Run', een evenement in het centrum van de Hongaarse hoofdstad. Op een speciaal aangelegd circuit kwamen raceauto's uit allerlei klassen in actie.

Het circuit voerde de coureurs over een twee kilometer lang parcours langs onder andere het Elisabethplein, enkele prachtige neoklassieke gebouwen en de Hongaarse Opera, gelegen op de Andrássyboulevard.

Verstappen vormde in zijn Red Bull de grote publiekstrekker en vermaakte de enthousiaste fans met een demonstratie, waarin hij de banden flink liet roken. Na afloop blikte de Nederlander tevreden terug. "Het is altijd leuk om in de RB7 te rijden. Het was een prachtige, zonnige dag, ideaal voor een demo-run. Het is geweldig om zoveel lawaai te maken en donuts te draaien voor alle fans die zo gepassioneerd zijn."

"Het is tevens gaaf dat er veel verschillende typen auto's in actie kwamen. Daarnaast waren er ook veel Red Bull-atleten aanwezig, waarmee het altijd leuk is om bij te kletsen. Ik heb een geweldige dag gehad en volop genoten."

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

Breaking Mercedes hield Red Bull en Ferrari opzettelijk voor de gek