Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen glashelder over Red Bull-toekomst: "Dat zegt al genoeg!"

In Spanje ging het weer veel over de toekomst van Max Verstappen. De Nederlander hint er nu zelf in Oostenrijk op dat hij volgend jaar bij Red Bull rijdt.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Blijft Max Verstappen bij Red Bull of vertrekt hij toch naar Mercedes? Ook in Spanje gingen Christian Horner en Toto Wolff er weer veelvuldig op in en ontstond er een potje moddergooien. Verstappen hint er in Oostenrijk op ludieke wijze op dat hij volgend jaar nog steeds bij Red Bull rijdt.

"Ik heb dat volgens mij al eerder gezegd", lacht Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Natuurlijk wordt er door mensen gepraat, maar het belangrijkste is dat we een competitieve auto voor de toekomst hebben. Op dit moment zit het heel dicht bij elkaar, maar we werken heel hard om te verbeteren. Ik heb ook al gezegd dat we als team op volgend jaar focussen en dan weer competitief willen zijn."

Maar betekent dat dat Verstappen wel vertrekt als hij aan het einde van het seizoen niet de snelste auto in handen heeft? "Zo werkt het niet in de Formule 1. Je kan niet ineens doei zeggen. Ik heb een langdurig contract bij Red Bull en ik ben blij met waar ik nu sta. Zoals ik zei, we focussen ook al op volgend jaar, dus dat zou genoeg moeten zeggen over waar ik volgend jaar rijd."

Als Verstappen er nogmaals vragen over krijgt, grijpt hij definitief in. "Je hebt dat niet kunnen opmaken uit mijn antwoord? Ik zei dat we al op de auto van volgend jaar focussen. Als dat het geval is, zegt dat al genoeg over waar ik rijd."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
FIA Stewards vellen oordeel over incident Verstappen