Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen grinnikt: "Ik ben heel blij dat Mercedes het zo goed doet"

Max Verstappen juicht de komst van Mercedes aan de voorzijde van de Formule 1-grid van harte toe. En daar heeft hij zo zijn redenen voor.

Verstappen Russell Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Natuurlijk werd er vorig jaar veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Red Bull en Mercedes en die tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Toen schudde hij de Mercedessen het liefst zo snel mogelijk van zich af, nu heet hij ze van harte welkom aan de voorkant van de grid.

Gevraagd of hij zich door de twijfelachtige keuzes van Ferrari aan de ene kant en de opmars van Mercedes aan de andere kant meer zorgen denkt te moeten maken om Mercedes, antwoordt hij ontkennend. Hij is blij dat ze vooraan meedoen.

"Nee, ik maak me om hen geen zorgen. Het is juist goed dat ze competitief zijn, want zo kunnen ze punten afsnoepen van Ferrari. Ik ben dus erg blij dat ze het zo goed doen."

Gaat Verstappen iets veranderen?

In diezelfde personferentie waarbij ook RacingNews365 aanwezig was, werd Verstappen tevens gevraagd of een zijn voorsprong van 80 punten iets verandert aan hoe hij zijn raceweekenden benadert. Hij zou nu in theorie immers kampioen kunnen worden, zonder ook nog maar een race te winnen.

"Nee, dat verandert eigenlijk niks", antwoordt hij. "Als team willen wij nog altijd méér races winnen, dus dat is ook waar we vol op in zullen zetten na de zomerbreak."

Ook interessant:

Weergaloze Verstappen heeft Leclerc bijna op de knieën

Wat een race! In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op de knotsgekke GP van Hongarije, met het falende Ferrari en de schitterende Verstappen en meer als onderwerpen. Beluister 'm snel!

25 reacties

Viaplay
x
Interview Red Bull-legende Coulthard ziet Verstappen aan de horizon verdwijnen