Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen haalt ruim 100.000 euro op met F1-veiling race-overall

De race-overall van Max Verstappen, gedragen tijdens de Grand Prix van Canada 2023, heeft ruim 130.000 euro opgehaald in een F1-veiling. Het geld gaat naar het goede doel.

Na de Formule 1 Grand Prix van Canada, gewonnen door Max Verstappen, werd de race-overall van de Nederlander op veilingwebsite F1 Authentics aangeboden voor de gelukkige met het hoogste bod. Twee weken lang kon er geboden worden op de gesigneerde overall, waarin Verstappen de race in Montreal won.

Het bedrag dat daarmee is opgehaald? Maar liefst 112.333 pond, omgerekend ruim 131.000 euro. Het volledige bedrag gaat naar het goede doel Wings for Life van zijn werkgever Red Bull.

De bieder krijgt niet alleen de gesigneerde race-overall waarin Verstappen zijn 41ste Formule 1-zege boekte, maar ook een ontmoeting met Max in de fabriek van Red Bull in Milton Keynes. Een tour door de F1-fabriek is ook inbegrepen én de overall wordt ook nog eens mooi ingelijst.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst