Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen haalt uit naar critici na incident met Norris

Na de Grand Prix van de Verenigde Staten was het incident tussen Max Verstappen en Lando Norris het gespreksonderwerp. Norris ontving een straf, maar Verstappen schoot toch ook van de baan? De Nederlander heeft een duidelijke boodschap voor zijn critici.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Aan het einde van de Grand Prix van de Verenigde Staten vochten Max Verstappen en Lando Norris een fel duel uit om de derde plaats. Norris passeerde Verstappen, maar deed dat buiten de baan en kreeg een straf van vijf seconden. Er werd echter ook met de vingers naar Verstappen gewezen, omdat hij zelf ook van de baan schoot. Dat zou de wereldkampioen met opzet hebben gedaan. Verstappen heeft een duidelijke boodschap voor de critici.

"Het is indrukwekkend dat ze mijn gedachten kunnen lezen", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Het is gek, want ik probeer altijd de bocht te halen. Ik zocht niet naar een kortere weg, dus ik weet niet eens wat ik moet antwoorden op deze mensen. Lando en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd dat we hard willen racen. Dat is waar we van houden."

Verstappen heeft wel een verklaring voor het veelbesproken moment. "Het was een lastige tweede stint. Ik verloor grip aan de voorkant en het was lastig om te remmen. Ik denk dat dat mijn verdediging iets moeilijker maakte. Ik wist dat de banden kon blokkeren als ik te laat zou remmen. Het was niet makkelijk voor me, al denk ik dat het nog steeds een positief weekend was voor ons. Er zijn natuurlijk nog wel wat dingen die we willen verbeteren om echt mee te doen. Ik geloofde aan het begin van de race dat ik mee kon doen (om de zege, red.), maar dat gebeurde niet. Het was niet ideaal, al hebben we wel wat veelbelovende signalen gezien dat we misschien weer terug kunnen keren in de strijd."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl