Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen heeft mooie woorden over voor Red Bull-aanwinst Rocco Coronel

Red Bull maakte woensdag bekend dat Rocco Coronel, de zoon van Tom Coronel, is toegevoegd aan het juniorprogramma. Max Verstappen heeft mooie woorden over voor het talent.

Rocco Coronel
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Op woensdag maakte Red Bull prachtig nieuws bekend: Rocco Coronel, de zoon van Tom Coronel, is toegevoegd aan het juniorprogramma. Het 13-jarige talent liet een goede indruk achter tijdens een Formule 4-shootout in Jerez, met een overeenkomst tot gevolg. Wanneer Max Verstappen de vraag krijgt wat hij van het nieuws vindt, heeft hij mooie woorden over voor Coronel.

"Het is heel erg gaaf voor hem en zijn familie", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Ze werken natuurlijk hard aan zijn carrière, maar ik wil de druk niet te veel opvoeren. Rocco moet er vooral van genieten. Natuurlijk is het fijn om de steun van Red Bull te hebben, maar je moet wel zelf goed presteren."

Verstappen twijfelt er echter niet aan de kwaliteiten van Coronel. "Hij is nog steeds heel erg jong, dus je moet gewoon hard werken. Maar hij heeft de juiste mensen om zich heen om hem elke dag te vertellen dat hij er hard voor moet werken. Dat gaat hij vast en zeker doen en hij moet er nu eerst van genieten."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull