Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen heeft speciaal verzoek voor weergoden: "Anders houden we Ferrari niet bij"

De zaterdag voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije gaat naar alle waarschijnlijkheid uiterst nat verlopen. Max Verstappen maalt daar tot op zekere hoogte niet om. Integendeel. Hij is heel precies in wat hij wenst van de weergoden.

De vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Hongarije was niet om over naar huis te schrijven voor Red Bull en Max Verstappen. Niet eens zozeer door tegenslagen, maar gewoon puur om het feit dat Ferrari een klap beter oogt, geheel in lijn met de eigen verwachingen. Het weer kan daarom uitkomst bieden voor de Nederlander. Op de zaterdag trekken felle onweersbuien over en de Nederlander ziet daardoor toch kansen: "Ik denk dat we op een droge baan niet goed mee kunnen komen", zo wordt hij geciteerd door Motorsport-Total.

Regen dus, maar ook weer niet te veel: "Dat helpt dan natuurlijk ook niet, want dan zal men de kwalificatie moeten verschuiven", verduidelijkt hij. De kans is dan groot dat de kwalifcitie op zondagochtend wordt verreden en dan zal het droog zijn: "En op een droge baan kunnen we ze (Ferrari, red.) niet bijhouden", zo herhaalt hij. Blijft het wel droog in de kwalificatie, dan zit er volgens Verstappen maar één ding op en dat is de schade zo beperkt mogelijk zien te houden .

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst