Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hekelt camera's: "Soms stuur ik ze weg en anders mijn vader wel"

Als topsporter in de Formule 1 is Max Verstappen iemand die voor een heel groot publiek tot de verbeelding spreekt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat daar waar Verstappen gaat de camera's volgen. Soms tot ongenoegen van Verstappen en zijn entourage.

Verstappen camera
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Voor de Ziggo Sport documentaire 'Whatever it takes' werd Max Verstappen zowel op als naast het circuit gevolgd door cameraploegen. Hoewel hij toegeeft dat hij best wel een aantal beelden middels een veto heeft tegengehouden, geeft hij te kennen dat we hoe dan ook de echte Max Verstappen te zien krijgen: "Het moet authentiek zijn en je moet kunnen zien dat het de echte Max is".

"Het gaat er namelijk ook om dat je geniet, niet alleen op de baan, maar ook daarbuiten. Na je carrière, die hopelijk nog lang duurt, moet je wel terug kunnen kijken op je leven en kunnen zeggen dat je ook hebt genoten."

Het is overigens niet voor het eerst dat camera's hem volgden, ook Netflix stuurde in het kader van de succesvolle reeks 'Drive to Survive' weleens een cameraploeg achter de Red Bull-coureur aan. Daar was hij minder happig op: "Ik ben niet iemand die graag camera's om zich heen heeft. Die vermeed ik een beetje en soms stuurde ik ze ook gewoon weg. En mijn vader ook!", aldus Verstappen tijdens de perspresentatie van de Ziggo-docu.

De documentaire is voor Ziggo-klanten te zien op Ziggo Movies en Series.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Abu Dhabi 2020 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1