Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen helemaal klaar voor de testdagen in Barcelona

Max Verstappen begint vol goede moed aan de testdagen in Barcelona, die op woensdag beginnen. De Nederlander mag meteen een hele dag ronden rijden in zijn gloednieuwe RB18.

Dit jaar zagen we nog niet veel van Red Bull. De nieuwe RB18 zien we op woensdag voor het eerst echt in actie, want dan kan het team van Max Verstappen en Sergio Perez niet meer ontkomen aan de camera's. Weliswaar worden de testdagen niet live uitgezonden, fotografen zijn er wel aanwezig! De eer is aan Verstappen om het spits af te bijten voor Red Bull. De regerend Formule 1-wereldkampioen mag de gehele woensdag voor zijn rekening nemen. Op donderdag is het de beurt aan Sergio Perez, waarna Max op vrijdagochtend weer terugkeert achter het stuur. Na de lunch neemt zijn Mexicaanse teamgenoot het stuur weer over en maakt hij de testdag af.

Verstappen klaar voor testdagen

Verstappen staat in ieder geval te popelen om de baan op te gaan, zo liet hij recent optekenen. De Nederlander reed al wat ronden tijdens een besloten shakedown op Silverstone, maar dat ging niet helemaal van een leiden dakje . In Barcelona zal de Red Bull-coureur graag de ronden aaneenrijgen. "Ik kijk ernaar uit om weer in de auto te stappen en de baan op te gaan, om te ervaren hoe alles voelt. Ik zit weer vol energie en ben er klaar voor om weer te gaan rijden. Wat de auto betreft, weten we niet precies wat we kunnen verwachten, dus ik ben benieuwd om te zien hoe de auto zich op het circuit gedraagt", aldus Max. Over een kleine maand, op 20 maart, staat de eerste Grand Prix op het programma. Daarvoor staat van 10 tot en met 12 maart nog een tweede testweek op de rol. Check hier alle informatie over de testdagen hier!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"