Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "Het ziet er voor Red Bull goed uit voor de rest van 2019"

Na afloop van de Grand Prix-weekenden in Spa en Monza werd er veel gesproken over wat er niet goed ging bij Red Bull, maar Max Verstappen vindt dat er ook genoeg positiefs te melden was.

Na een reeks van meer dan twintig top vijf-finishes was Max Verstappen in zowel Spa als Monza betrokken bij een startincident. Dat heeft de Red Bull-coureur echter niet gedeerd: "Dat was jammer, maar ik ben daar niet gefrustreerd over geweest", zo laat hij ten overstaan van RacingNews365 weten.

"Het kan niet altijd perfect verlopen, dat is inherent aan racen. Soms leer je juist heel veel van die mindere weekenden, maar we blijven gewoon doorgaan en hopelijk kunnen we hier in Singapore een goed weekend hebben."

Door de incidenten bij de start gingen er een hoop punten verloren, maar niet zoveel als op willekeurige andere circuits: "We wisten op voorhand dat het niet onze beste weekenden zouden worden en zo beschouwd viel het helemaal niet tegen. We waren snel, ook in Monza, terwijl we daar vorig jaar nog anderhalve seconde toegaven op poleposition. Nu zaten we er veel dichterbij, dus dat is positief."

"Natuurlijk kijk je na twee van dat soort weekenden naar wat er niet goed ging, maar je kijkt ook naar wat er wél goed ging. Zo hebben we kunnen concluderen dat het er bij Red Bull voor de rest van het seizoen gewoon goed uitziet. We kunnen nog enkele goede resultaten behalen."

Met medewerking van Joe van Burik.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

2 reacties