Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hoeft minder risico te nemen dankzij krachtige Honda-motor

Het Formule 1-circus is neergestreken in Bahrein voor de tweede Grand Prix van 2019. Max Verstappen hoopt er zijn fraaie derde positie in Australië een passend vervolg te geven. Op het Bahrain International Circuit is topsnelheid op de lange rechte stukken belangrijk en daar zit het momenteel wel snor met de Honda-krachtbron.

Max Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In Australië liet Max Verstappen zichzelf in de Red Bull-Honda-combinatie tijdens de race van voren zien. Op het Melbourne Grand Prix Circuit, waar inhalen nagenoeg onmogelijk is, wist de Nederlander rivaal Sebastian Vettel te passeren om zo de derde positie te veroveren.

Het was een bewijs van de kracht van de Honda-motor, waarover Verstappen zeer te spreken is. Doordat er meer pk's in het achteronder van de Red Bull aanwezig zijn, hoeft de Nederlander minder risico's te nemen tijdens het racen. "Hoe meer topsnelheid je hebt, des te makkelijker het is om een inhaalactie te plaatsen", aldus Verstappen in Bahrein.

"Vorig jaar probeerde ik zo diep mogelijk in te remmen, omdat ik anders geen kans had om iemand te passeren. Dat is niet zonder risico en kan wel eens misgaan. Nu heb ik meer mogelijkheden om in te halen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje