Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen hongerig: "Goede progressie gemaakt, maar het kan altijd beter"

Ondanks het feit dat hij op zaterdag zijn eerste poleposition veroverde, is Max Verstappen van mening dat Red Bull-Honda nog beter moet en kan. Tegelijkertijd is de Nederlander wel in zijn nopjes met de progressie die zijn team de afgelopen maanden heeft gemaakt.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Met een weergaloze kwalificatieronde veroverde Max Verstappen met een minieme voorsprong van 0,018 seconde de poleposition voor de Grand Prix van Hongarije. Na afloop van kwalificatie was de Nederlander uiteraard tevreden met de prestaties van zijn team, maar volgens de Red Bull-coureur is er tegelijkertijd nog steeds werk aan de winkel voor Red Bull en Honda.

"Aan het begin van het seizoen gaven we zowel qua chassis en qua motor veel toe op Mercedes en Ferrari. De afgelopen maanden heeft Honda goede progressie geboekt, maar de motor is zeker nog niet op het gewenste niveau en iedereen binnen Red Bull-Honda beaamt dat. Maar er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de motor op het niveau van onze concurrenten komt. Zeker Ferrari is momenteel razendsnel op de rechte stukken."

"Wat betreft het chassis hebben we tijdens de Grand Prix van Oostenrijk een grote stap gezet. Daar hebben we enkele cruciale updates geïntroduceerd en sindsdien voelt de RB15 veel beter aan. Sindsdien hebben we elke race weer enkele kleinere updates meegenomen, die er telkens voor zorgden dat ik me weer iets comfortabeler voelde in de auto. Tijdens de kwalificatie hier in Hongarije, op een baan waar downforce van groot belang is, was het goed te zien dat de auto heel goed presteerde", aldus een tevreden Verstappen.

Voorspel en win

Wie wint de GP van Hongarije 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

RN365 Nieuwsdossier GP Hongarije 2019

Volg hier het belangrijkste nieuws over de Hongaarse Grand Prix van 2019

0 reacties

    Breaking Waarom Hamilton dankzij Verstappen de jackpot kan eisen bij Mercedes