Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Hoop in Mexico opnieuw feest te vieren"

Max verstappen hoopt dat hij komend weekend tijdens de Grand Prix van Mexico net als vorig jaar het podiumfeest mee mag vieren. Vorig jaar stond hij er op het hoogste treetje.

Het was vorig jaar één van de twee overwinningen van Max Verstappen. Hij won in Maleisië, maar dus ook in Mexico. Red Bull kan op het Autódromo Hermanos Rodríguez traditioneel aardig uit de voeten.

"Ik kijk er naar uit terug te keren in Mexico, aangezien onze auto daar toch beter lijkt te gaan dan op andere circuits. Vorig jaar won ik er zelfs na een goede move bij de start. De podiumceremonie was vervolgens echt een gekkenhuis. Direct nadat de vlag was gevallen, barstte in het stadiongedeelte een enorm feest los. Daar hoop ik dit jaar natuurlijk weer deel van uit te maken, zo laat Verstappen vooruitblikkend op het evenement weten. Naast het circuit hoopt Max Verstappen ook nog wat van de omgeving mee te krijgen. In voorgaande edities is dat er niet van gekomen: "Tot nu bleken het altijd drukke weekenden, waardoor ik weinig van Mexico City heb gezien. Hopelijk kan ik er dit jaar even tussenuit knijpen om wat bezienswaardigheden te bekijken en enkele lokale gerechten te proeven."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi