Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hoopt op 'niet teveel verrassingen' tijdens eerste GP-weekend in Bahrein

Max Verstappen kijkt ernaar uit om weer te gaan racen. Na een aantal goede testdagen is het tijd voor het team van Red Bull om aankomend weekend te laten zien waar ze staan met de nieuwe bolide.

Verstappen Bahrain winter
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Drievoudig wereldkampioen Max Verstappen heeft zich tijdens de testdagen in Bahrein al goed kunnen voorbereiden op de eerste Grand Prix van het jaar. Met een nieuwe, verrassende RB20 reed de Nederlander solide long runs en de snelheid lijkt ook in deze nieuwe bolide aanwezig te zijn.

Al kunnen we pas écht een inschatting maken na de kwalificatie van de Grand Prix van Bahrein aankomende vrijdag. Verstappen is er in ieder geval klaar voor. "Ik kijk er naar uit om aan het seizoen te beginnen en weer te gaan racen", laat de drievoudig wereldkampioen weten in aanloop naar de Grand Prix van Bahrein.

Niet op de zaken vooruit lopen

Het team uit Milton Keynes heeft veel data tijdens de testdagen kunnen verzamelen. "We hebben een paar goede testdagen gehad en veel geleerd over de auto. We willen natuurlijk niet op de zaken vooruit lopen en we moeten er nog steeds voor zorgen dat we alles goed doen om een sterk eerste weekend te hebben."

De drievoudig wereldkampioen hoopt dat de omstandigheden in Bahrein aankomend weekend dan ook hetzelfde zijn als tijdens de testdagen. "Iedereen heeft genoeg rondjes gereden hier in Bahrein, dus hopelijk komen we niet voor verrassingen te staan wat betreft de afstelling voor het komende weekend. Al met al heb ik er zin in om aan het seizoen te beginnen en weer te gaan racen", aldus de Nederlander.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs