Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

Verstappen: "Iets klopt er niet aan de Red Bull, misschien de voorvleugel"

Max Verstappen keek en was totaal niet blij na afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein. Hij gaf bijna een seconde toe op de poleposition-tijd, terwijl het met de Honda-motor bepaald niet slecht gesteld is. Conclusie: "Er is iets dat nog niet helemaal klopt."

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen toonde zich na afloop van de kwalificatie zichtbaar teleurgesteld over de vorm van Red Bull Racing. De vijfde plaats was het hoogst haalbare met een auto die volgens de Nederlander het ware potentieel nog niet vrijgeeft.

"De balans is nog niet goed, overstuur en onderstuur wisselen elkaar af", zo wordt Verstappen geciteerd door het AD. "Wellicht dat we qua voorvleugel het seizoen verkeerd zijn begonnen, Ferrari heeft bijvoorbeeld een heel ander ontwerp."

Het is slechts een gooi van Verstappen naar de oorzaak van de achterstand op Ferrari, maar zeker weten doe hij niets: "Er is iets dat nog niet klopt, maar ik vertrouw erop dat het team snel weet te schakelen en dat het na een grondige analyse snel opgelost kan worden."

Aan de Honda-motor ligt het sowieso niet, benadrukt Verstappen: "Het is moeilijk om te zeggen hoe goed Honda nu werkelijk is, omdat we zelf de balans niet op orde weten te krijgen. Maar kopt gaan die motoren niet, dus daar heb ik niets over te klagen. Bij Honda doen ze gewoon goed hun werk."

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

Interview Bleekemolen wanhoopt (nog) niet