Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: “Ik ben er niet om tweede, derde of vierde te zijn”

Max Verstappen is volgens velen de toekomst van de Formule 1. Om echt succesvol te zijn, moet de lat echter heel hoog worden gelegd, in eerste instantie door de Red Bull-coureur zelf.

"Ik ben er niet om tweede, derde of vierde te zijn." Het is de krachtige slotzin van Max Verstappen in een spotje voor zijn trouwe sponsor Exact . Winnen, daar draait alles om in het leven van Verstappen, al van jongs af aan toen vader Jos hem bij alle aspecten van kartsport betrok.

Het heeft ervoor gezorgd dat jr. anno 2019 nergens 'zomaar' genoegen mee neemt: "Ik leg de lat gewoon heel erg hoog. Natuurlijk kan ik in bepaalde omstandigheden blij zijn met 'maar' een podiumplaats, maar in mijn ogen is het nooit perfect. Zo ben ik gewoon." In de jacht op succes weet de Red Bull-coureur dat één aspect cruciaal is: "Ik zal moeten blijven leren. Er komen natuurlijk veel jongere jongens de Formule 1 binnen, dus je moet je blijven ontwikkelen om met die jongens mee te kunnen komen. Fouten maken hoort daarbij, dat is onderdeel van het leerproces."

vSP3QOpRrRs

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi