Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

Verstappen: "Ik ben er niet op uit om de grote showman te zijn"

Max Verstappen wordt alom beschouwd als een spectaculaire coureur en harde racer. Dat dat het nodige vermaak met zich meebrengt is leuk voor de fans, maar is nooit de intentie van Max Verstappen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen is iemand die harde duels niet schuwt op de weg naar voren, iets wat hij ook dit seizoen weer herhaaldelijk heeft laten zien. De vele fans van de Nederlandse Red Bull-coureur smullen daarvan, maar dat is zeker niet waarom Max Verstappen het doet.

"Het is niet aan mij om van de Formule 1 een mooie show te maken", zo laat Max Verstappen in zijn terugblik op de eerste helft van 2019 weten. "Ik wil voor mezelf alleen maar het beste resultaat behalen en ik houd er ook gewoon van om te vechten met anderen."

"Als ik moet starten op de vierde of vijfde plaats en naar voren wil rijden, dan moet ik mensen inhalen en dat zorgt automatisch voor actie. Ik ga het gevecht aan met andere coureurs en ik denk dat de fans dat prima weten te waarderen", zo gaat de Red Bull-coureur verder, die te kennen geeft dat de Formule 1 in 2019 op sommige momenten inderdaad saai was.

"Het is zeker saai geweest, maar de laatste tijd hebben we enkele mooie races gezien, wat natuurlijk goed is voor de fans", aldus de man die met name op Silverstone iedereen op de banken kreeg door samen met Charles Leclerc ronde na ronde op het scherpst van de snede te duelleren.

5 reacties