© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Ik ben klaar voor het titelgevecht met Hamilton"

20 nov. 2018 11:30 Ruud Dimmers 5 reacties
Lewis Hamilton liet zich na de Grand Prix van Brazilië ontvallen dat hij de komende jaren graag het gevecht met Max Verstappen aangaat. De Red Bull-coureur zegt klaar te zijn voor de strijd.

Mocht het in 2019 tot een titelgevecht komen tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, dan is de Nederlander daar helemaal klaar voor. Pas 21 jaren oud, maar met de nodige opgedane ervaring in de afgelopen jaren.

"Ik geloof dat ik er klaar voor ben en heb nu ook vier jaar ervaring opgedaan. Lewis was zelfs in zijn eerste seizoen al verwikkeld in een titelgevecht", laat de Nederlander optekenen.

"Wanneer weet je of je er klaar voor bent? Belangrijkste is dat als je de auto hebt waarmee je kan winnen, dat je er vol voor gaat."

"Het draait daarbij niet om de vraag of iemand 100% klaar is voor een titelgevecht. Als je over de juiste auto beschikt dan zal je er alles aan doen om te winnen. Met de snelste auto finish je normaal gesproken als eerste of tweede", blikt Verstappen nuchter vooruit.

De afgelopen vijf seizoenen domineerde het team van Mercedes. Lewis Hamilton veroverde vier van de te vergeven vijf wereldtitels en moest slechts één maal de hoofdprijs aan voormalig teamgenoot Nico Rosberg laten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen