Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen: "Ik heb andere zaken om me zorgen over te maken"

Max Verstappen lijkt een beetje moe te worden van vragen over zijn toekomst. Naar eigen zeggen heeft hij echt wel meer prangende zaken om zich zorgen over te maken.

Verstappen Baku FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Dat maakt Max Verstappen duidelijk in gesprek met Autosport.com. Op de vraag of hij blij is met het feit dat hij bij de nodige teams bovenaan het lijstje staat voor 2026, antwoordt hij: "Natuurlijk. Ik weet dat er kansen liggen, maar ik denk daar momenteel niet echt aan."

"Ik heb op dit moment wel andere zaken om me druk over te maken met dingen die we beter moeten doen, maar we zien wel wat de toekomst brengt. Op dit moment ben ik daar eerlijk gezegd niet teveel mee bezig. Maar als die deuren niet voor mij open zouden staan, dan is dat ook zo. Dat verandert mijn leven niet."

Vaak wordt de toekomst van Verstappen bij Red Bull opgehangen aan de vraag of de gloednieuwe, eerste Red Bull-motor het goed kan gaan doen. Maar die suggestie vindt hij toch wat kort door de bocht.

"Natuurlijk is dat een vraagteken, maar dat geldt voor iedereen. Iedereen krijgt te maken met een compleet nieuwe auto en motor. Er hangen vraagtekens boven ieder project, ook bij de teams waarvan we nu denken dat ze er het beste voor staan."

"Het zal altijd een vraag blijven of een team nu werkelijk zo goed werk heeft afgeleverd en dat zal zo blijven totdat het seizoen 2026 van start gaat."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië