Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen is kapot: "Misschien neem ik wel wat pijnstillers!"

Max Verstappen had zeker niet het rustigste weekend uit zijn Formule 1-loopbaan. Hij had een lastig weekend in Imola en reed nog twee stints tijdens de virtuele 24 uur van de Nurburgring. Met als gevolg dat hij wellicht wat pijnstillers gaat nemen...

SI202405190461 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Op de vrijdag in Imola zat Red Bull er totaal niet bij, op de zaterdag pakte Max Verstappen knap poleposition en op de zondag wist hij Lando Norris net achter zich te houden. Maar tussen de kwalificatie en de race in, reed hij twee stints tijdens de virtuele 24 uur van de Nurburgring met Team Redline. 

Uiteindelijk wist hij beide races te winnen, maar het zal ongetwijfeld impact hebben gehad op de fysieke gesteldheid van de drievoudig wereldkampioen. De vraag is dan ook tijdens de persconferentie na afloop van de race: hoe is Verstappen eraan toe na die slopende dagen? "Ik ben gewoon kapot door alle hobbels (op het circuit, red.), eerlijk gezegd. Mijn rug, alles, doet pijn", zo vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. 

"Het is niet zozeer vanwege het fysieke gedeelte, maar het was gewoon zo hobbelig. Al na ongeveer twintig rondjes voelde ik het in mijn rug. Ik kijk er echt naar uit om in bed te liggen. En misschien neem ik nog wat pijnstillers", zo sluit Verstappen met een glimlach af.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training