Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen is spoor bijster op Zandvoort: "Zijn gewoon te langzaam..."

Max Verstappen moest het met de vijfde plaats doen in de representatieve tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland. De thuisrijder is dan ook niet volledig tevreden.

Verstappen FP2 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste dag op Zandvoort leverde volop actie op. Max Verstappen liet een sterke indruk achter tijdens de onstuimige omstandigheden in de eerste vrije training, maar gaf in de tweede oefensessie veel tijd toe op Mercedes en McLaren. Een vijfde plaats en drie tienden achterstand laten zien dat er werk aan de winkel is, weet Verstappen zelf ook.

"In de eerste vrije training konden we natuurlijk niet zoveel rijden", stelt Verstappen bij F1TV. "Maar in de tweede vrije training konden we een beetje zien waar we staan. We waren gewoon te langzaam in de korte run en te langzaam in de lange run, dus er is wat werk aan de winkel."

Verstappen weet niet waar Red Bull tijd kan winnen. "Ik heb momenteel geen antwoorden hoe we het kunnen verbeteren. We gaan er naar kijken, want we zijn gewoon te langzaam. Zo simpel is het. Hier stonden we de afgelopen races ook, dus het is geen verrassing. We proberen iets meer snelheid voor zondag te vinden."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld