Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen-kamp reageert op scheiding met Jumbo en hoopt op waardige afsluiter

De sponsordeal tussen Jumbo en Max Verstappen loopt af, maar er wordt niet getreurd. Manager Raymond Vermeulen zegt dat er terug kan worden gekeken naar tien prachtige jaren en belooft dat er een mooi einde aankomt.

Na tien jaar zullen Jumbo en Max Verstappen scheiden, dat werd vlak voor het Formule 1-weekend van Spanje naar buiten gebracht. Sinds de F3 sponsort de supermarktketen de Nederlander al, maar daar komt na het seizoen van 2023 een einde aan. Ook het sponsoren van de GP van Nederland stopt.

Bij kamp Verstappen balen ze niet, maar kijken ze juist terug op een prachtige samenwerking. Manager Raymond Vermeulen reageert bij De Telegraaf op het nieuws: "De familie Van Eerd en Jumbo hebben Max vanaf dag één gesteund. Dat was zeker in die tijd heel uniek te noemen. We kijken terug op een fantastische samenwerking."

"Na tien jaar is het ook helemaal niet vreemd om de zaak eens te herijken. We zijn vooral heel dankbaar en kijken met heel veel plezier op al die jaren terug. Dit jaar kunnen we hopelijk nog samen een derde wereldtitel bemachtigen en met een knaller afsluiten", aldus Vermeulen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

22 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Waarom Hamilton vanwege Verstappen terecht de noodklok luidt