Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

"Verstappen kan beste all-round Formule 1-coureur worden"

De stormachtige ontwikkeling van Max Verstappen zette zich ook in 2018 voort. De Red Bull-coureur vergaloppeerde zich in de eerste races, maar sloeg ijzersterk terug in de tweede seizoenshelft.

Voor 2019 kunnen Max Verstappen en Red Bull rekenen op veel aandacht. De sterke prestaties van de Nederlander en de komst van de Honda-motor zorgen ervoor dat het team tot een echte titelkandidaat wordt gerekend.

Voormalig F1-coureur Martin Brundle ziet Verstappen uitgroeien tot de beste coureur uit het Formule 1-veld. "Ik zei al eerder dat Max Verstappen waarschijnlijk uitgroeit tot de snelste all-round coureur in de Formule 1. Dat is denk ik bij Ricciardo ook hard aangekomen. Hij heeft dit op zijn beurt gedaan bij Vettel destijds bij Red Bull. "Ik zie Max uitgroeien tot een van de kandidaten voor de zege in iedere Grand Prix, waarmee hij ook een titelkandidaat wordt. De grote vraag is hoe betrouwbaar Honda volgend seizoen is, en om eerlijk te zijn durft niemand daar zijn geld nog op in te zetten. Qua snelheid verwacht ik dat het in orde is", aldus Brundle op Sky Sports.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje