Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen kan 'niet zo hoogstaand' muzieknummer 'Super Max' waarderen

Ook Max Verstappen zelf is bekend met het nummer 'Super Max' van de Pitstop Boys. De Red Bull-coureur hoorde het lied nota bene op weg naar een overwinning.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Content Pool

Ter aanmoediging van Max Verstappen werd eerder dit jaar het nummer 'Super Max' van de Pitstop Boys uitgebracht. Op YouTube is de videoclip daarvan al ruim 200.000 keer bekeken. Logischerwijs heeft ook de Red Bull-coureur zelf er inmiddels van gehoord, zo vertelt hij in een interview met Yahoo Sport.

Nota bene tijdens een simracecompetitie met Lando Norris van McLaren kreeg Verstappen het lied voor het eerst te horen: "Ik reed een officiële wedstrijd en probeerde die te winnen, en ik hoorde over de radio alleen maar 'Max, Max, Max, Super Max, Max, Max'. Wat een gekte! Maar het was ook wel leuk."

De Nederlander kan dan ook wel lachen om de hele productie: "Ik heb de video ook gezien, één van die drie gasten heeft geen idee waar 'ie mee bezig is. Dat is grappig! Het is niet erg hoogstaand maar je moet het kunnen waarderen."

"Mensen doen dit omdat ze passie hebben, de Formule 1 leuk vinden en me supporten. Dus wat dat betreft is dit geweldig", besluit de Nederlander.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin Tom Coronel, Joe van Burik en Rudy van Buren uitgebreid napraten over de Grand Prix van Japan.

6 reacties

    Breaking Verstappen blij na geslaagde eerste testdag