Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen kijkt uit naar COTA: "Super circuit om te rijden"

Max Verstappen keert volgend weekend terug in de Verenigde Staten. De Nederlander imponeerde vorig seizoen op het Circuit of the Americas, waarbij het venijn in de staart zat. Met een mooie actie in de laatste ronde verschalkte de Nederlander Kimi Raikkonen, maar werd later bestraft voor zijn actie.

Verstappen bewaart goede herinneren aan het circuit, waarop hij al tijdens zijn eerste kennismaking in 2015 als vierde finishte in de Toro Rosso. "Ik kijk er erg naar uit om terug te keren in de Verenigde Staten. COTA is erg cool om te rijden. Het circuit heeft lange rechte stukken en een afwisseling van langzame en snelle bochten. Alles wat je in een circuit wil zien!", blikt Verstappen enthousiast vooruit.

"Het lastigste deel van het circuit is waarschijnlijk de eerste bocht, waarin je blind zoekt naar de apex omdat het circuit omhoog loopt." 'Foodie' Verstappen kan zijn lol ook op qua eten. "In Austin hebben ze een fantastische keuken, met de BBQ-restaurants. Dit jaar bezoek ik Miami voor een event onderweg naar Austin. Het lijkt me tof om meer van het land te zien en wat lokale gerechten te proberen."

Viaplay
x
LIVE Reacties na verrassende eerste vrije training GP China