Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen komt met zorgwekkende boodschap voor fans in Zandvoort

Drie thuisraces gereden op Zandvoort, drie gewonnen. Max Verstappen gaat komend weekend op jacht naar zijn vierde thuiszege op rij tijdens de Grand Prix van Nederland, maar weet dat het niet makkelijk zal worden.

Verstappen Netherlands
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen en de Grand Prix van Nederland: het was tot nu toe een fijne combinatie. De 26-jarige Nederlander schreef in 2021, 2022 én 2023 zijn thuisrace op zijn naam en wil komend weekend uiteraard weer toeslaan. Makkelijk zal dat echter niet worden, want Verstappen heeft al vier races op rij niet gewonnen en vecht een fel robbertje uit met voornamelijk McLaren en Mercedes. De wereldkampioen schuift de favorietenrol dan ook van zich af en verwacht dat hij niet zomaar gaat winnen op eigen grond.

"Kijkend naar het seizoen, wordt het zeker de lastigste editie", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Het lijkt erop dat er veel meer teams betrokken zijn (vooraan red.). Daarom ga ik ook zeker niet zeggen dat we gaan winnen. Vorig jaar kwam ik hier met meer vertrouwen voor de overwinning. Ik wil een solide weekend afwerken, de auto iets beter begrijpen en zaken anders of beter doen. We gaan gedurende het weekend zien hoe het uitpakt."

Is Verstappen extra druk door zijn thuisrace? "Het is oké. Ik weet, zeker na de zomerstop, dat het iets drukker voor me gaat zijn, maar je focust je uiteindelijk op de performance. Ik ben erg blij om hier te zijn en kijk uit naar het weekend. Er lijkt wat regen aan te komen. Dat is typisch, maar prima. Ik kijk ernaar uit om weer te starten."

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan