Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen kondigt nieuwe gridstraf aan

Al het hele weekend gaat het over een mogelijke nieuwe gridstraf voor Max Verstappen. De Nederlander heeft het niet bepaald breed als het gaat om motoronderdelen en verwacht zelf dat er binnenkort nog een gedwongen wissel aankomt.

XPB 1313703 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In België eerder dit jaar pakte Max Verstappen een gridstraf, om de kapotte motor uit Canada 'te vervangen'. De Nederlander gebruikte een motor die niet in de zogenaamde pool zit en dan krijg je een gridstraf. Daarmee leek het voor dit seizoen klaar voor Verstappen qua gridstraffen, maar niets is minder waar.

Want voor het GP-weekend in Mexico gingen er geruchten dat Red Bull binnenkort een nieuwe gridstraf voor Verstappen moet gaan incasseren en de motorproblemen op de vrijdag voedden alleen maar deze geruchten. Waar teambaas Christian Horner vaag bleef op de vragen of Verstappen nog moet vrezen voor een gridstraf, is Verstappen een stuk duidelijker.

"Er komt denk ik nog wel een straf aan ja," aldus Verstappen tegenover onder meer RacingNews365 als hem gevraagd wordt of er dit jaar nog een gridstraf gaat komen. Normaal gesproken zou je denken dat Brazilië dan een logische keuze is. Ook die vraag krijgt Verstappen: "Ligt eraan. We moeten kijken hoe lang we het allemaal uithouden, met wat we nog hebben."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen kondigt nieuwe gridstraf aan