Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen kraakt én maakt de show in Las Vegas

Hoe opmerkelijk: Max Verstappen kraakte te pas en te onpas de hele show om de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas heen, om vervolgens op zondag zelf de show te maken!

Verstappen elvis presley
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

De Grand Prix van Las Vegas zaait verdeeldheid. De één vond het geweldig, de ander helemaal niks. Sommigen eenlingen hinken zelfs op twee gedachten na de wanvertoning van de vrijdag, maar fraaie race op zondag. Hoe kijkt het podcastpanel van de Formule 1-podcast van RacingNews365 hiernaar?

Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk: kom er maar in! Wat vonden jullie van de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas? En van alles eromheen, te beginnen bij putdekselproblemen op de vrijdag (of was het de donderdag?). Dat zijn natuurlijk de geijkte vragen die gesteld móéten worden, maar er wordt nog veel meer besproken.

En ja, die race van Max Verstappen met al die obstakels... Als je zelfs dan nog weet te winnen, dan valt er voor de rest toch helemaal niks te halen? Of gaat de Grand Prix van Abu Dhabi nog verrassingen brengen? En daarover gesproken? Wie trekt er aan het langste eind daar waar er nog wél iets op het spel staat.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"