Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
RN365 Formule 1-Podcast

Verstappen kraakt én maakt de show in Las Vegas

Hoe opmerkelijk: Max Verstappen kraakte te pas en te onpas de hele show om de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas heen, om vervolgens op zondag zelf de show te maken!

Verstappen elvis presley
Formule 1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

De Grand Prix van Las Vegas zaait verdeeldheid. De één vond het geweldig, de ander helemaal niks. Sommigen eenlingen hinken zelfs op twee gedachten na de wanvertoning van de vrijdag, maar fraaie race op zondag. Hoe kijkt het podcastpanel van de Formule 1-podcast van RacingNews365 hiernaar?

Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk: kom er maar in! Wat vonden jullie van de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas? En van alles eromheen, te beginnen bij putdekselproblemen op de vrijdag (of was het de donderdag?). Dat zijn natuurlijk de geijkte vragen die gesteld móéten worden, maar er wordt nog veel meer besproken.

En ja, die race van Max Verstappen met al die obstakels... Als je zelfs dan nog weet te winnen, dan valt er voor de rest toch helemaal niks te halen? Of gaat de Grand Prix van Abu Dhabi nog verrassingen brengen? En daarover gesproken? Wie trekt er aan het langste eind daar waar er nog wél iets op het spel staat.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen