Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2023

Verstappen krijgt nieuwe achtervolger bij bookmakers

Max Verstappen, het zal je misschien niet verrassen, wordt getipt als dé grote favoriet voor de overwinning in de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. Een nieuwe naam meldt zich op P2.

Max Verstappen is de grote favoriet, dat zal niemand gek vinden. Dat de naam van Lando Norris op P2 prijkt, misschien wel. Ja, hij pakte fraai de tweede plaats in de kwalificatie, maar dat wil niet zeggen dat hij dat op zondag zomaar vasthoudt. Onze vrienden van Unibet dichten hem echter een goede kans toe en dat zelfs met afgetekende verschillen.

Zet je een tientje in op Max Verstappen en hij wint, dan maak je daar €2,10 winst mee. Als Norris wint en je hebt dat tientje ingezet op de Brit, dan levert je dat al €110,- winst op. De nummer drie in die lijst, Charles Leclerc, zou in dat geval al goed zijn voor €250,- winst.

Klik hier voor de beste F1-odds

Wat wordt het winnende team?

Dezelfde 'verrassing' vinden we ook terug in de lijst van teams die favoriet zijn voor de overwinning. McLaren staat daar op de tweede plaats (10.00), achter Red Bull (1.20). Het is andermaal een bewijs dat Red Bull de constante factor is en de teams daarachter nogal eens stuivertje wisselen.

Klik hier voor de beste F1-odds

Wie rijdt de snelste raceronde?

Welke coureur is vanmiddag goed voor dat ene, extra WK-punt. Ook daar kan je bij Unibet op inzetten. Wie het lijstje topt? Max Verstappen. Zet je tien euro in op Verstappen en hij rijdt daadwerkelijk die snelste ronde, dan trakteer je jezelf op €6,- winst. De nummer twee heet in deze lijst Sergio Perez.

Zet je tien euro in op de Mexicaan die vanuit het achterveld moet komen, dan maak je al €30,- winst als hij 'm pakt. In het geval van Charles Leclerc is dat al een lucratieve €140,-.

Klik hier voor de beste F1-odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team