Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen krijgt nieuwe trofee na stunt van Norris in Hongarije

Max Verstappen zal een nieuwe trofee krijgen na het winnen van de Grand Prix van Hongarije. Concurrent Lando Norris sloopte de originele trofee, maar de maker belooft nu een nieuw exemplaar.

Tijdens de podiumceremonie spoot Lando Norris iets té fanatiek met zijn champagne en knalde hij de trofee van Max Verstappen, de winnaar van de GP van Hongarije, op de grond. De porseleinen beker met een waarde van zo'n 40.000 euro brak, maar daar zal de Nederlander vast niet wakker van hebben gelegen.

Er komt echter wel een nieuwe trofee, zo belooft Attila Simon, CEO van Herendi (de maker van de trofee). Het bedrijf hanteert een levenslange garantie voor zijn producten, zo meldt Formula.hu. De productie is al begonnen in Hongarije.

Wanneer Verstappen de vervanger krijgt, dat is niet bekend. Het kapotte item was pas na vier maanden gereed voor uitreiking bij de GP van Hongarije, maar werd uiteindelijk in stukken naar de Red Bull-fabriek in Milton Keynes gebracht.

Ook interessant:

Verstappen verdient een Red Bull-contract voor het leven

De Formule 1 Grand Prix van Hongarije is nog maar net voorbij en het volgende weekend staat alweer op de planning - en wel op het iconische circuit van Spa-Francorchamps. Reden genoeg voor het podcastpanel van RacingNews365 om weer bij elkaar te komen voor een nieuwe aflevering!

Formule 1 GP Hongarije 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Ford verwijst geruchten over gloednieuwe Red Bull-motor naar de prullenbak