Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen kruipt dit weekend voor het eerst in 2020 achter het stuur

Zaterdagmiddag zal Max Verstappen voor het eerst in 2020 weer mee doen aan een grote race. Samen met drie teamgenoten doet hij namelijk mee aan de iRacing 24 uur van Daytona.

Op zaterdagmiddag om 14:30 uur Nederlandse tijd zal Max Verstappen klaar zitten in zijn simulator om de strijd aan te gaan met de beste simcoureurs ter wereld in de virtuele 24-uursrace van Daytona. Verstappen, zelf een fervente simcoureur, zal namens Team Redline uitkomen en rijden in een Corvette Daytona Prototype. De teamgenoten van de Formule 1-coureur zijn zijn landgenoot en simracemaatje Atze Kerkhof en de twee Duitse coureurs Dominik Färber en Patrick Schneider. Het viertal zal met niks minder dan de overwinning tevreden zijn. Het is overigens zeker niet de eerste keer dat Verstappen meedoet aan een virtuele 24-uursrace. Vorig kalenderjaar deed hij dat ook al meermaals, waaronder een keer met F1-collega Lando Norris. Op Twitter gaf Verstappen aan er heel veel zin in te hebben om 24 uur lang vol gas te racen.

1218315825242918914

Looking forward to 24H of flat out racing 🔥🔥🔥 @TeamRedlineSim https://t.co/UWaqcMuH6O — Max Verstappen (@Max33Verstappen) January 17, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"