Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen lacht: "Hoop dat de rest in de buurt komt, maar nét achter me"

Max en Jos Verstappen maken zich totaal geen zorgen over de kansen van Red Bull in 2023. Ze verwachten net wat meer concurrentie, maar zien geen reden waarom Verstappen junior niet mee zou kunnen strijden voor de wereldtitel.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een tijdje op en de teams en coureurs zijn begonnen aan een welverdiende vakantie. Lang stilzitten doen ze echter niet, want de winterstop gaat snel voorbij. In maart wordt er alweer geracet en zullen Red Bull en Max Verstappen hun wereldtitels gaan verdedigen.

Bij het Verstappen-kamp maken ze zich daar geen zorgen over. Na kampioenschapsjaar 2022 is het vertrouwen in Red Bull torenhoog. Met het aanbreken van de winterstop blikken Max en Jos Verstappen tezamen met David Coulthard uitgebreid terug op 2022 én vooruit op 2023 in Verstappen, Lion Unleashed 2 van Viaplay.

Wat verwacht Max van het volgende F1-seizoen? "Het gaat erom hoe we uit de winter komen en de auto verbeteren, maar ik vertrouw er op dat de mensen in de fabriek een geweldige auto ontwerpen."

"Tijdens de winterstop concentreer ik me al op volgend jaar", aldus de Nederlander, die op iets meer concurrentie hoopt dan in 2022 het geval was. "Ik hoop dat ze in de buurt komen, maar nét achter me", grinnikt hij.

Jos Verstappen: "Het wordt nog spannender"

Ook vader Jos Verstappen heeft vertrouwen in het volgende seizoen, al verwacht hij wel dat Ferrari, Mercedes en de rest van het veld langzaam maar zeker dichterbij komen. "We hebben een goede basis en als ze hierop voortbouwen en de juiste richting kiezen, dan kunnen we hopelijk weer een gooi doen naar het kampioenschap."

"Als je Max met een helm op in een racewagen zet, is hij gemotiveerd. Zo simpel is het. Iedereen kijkt naar elkaar en het zal beter samenkomen. Wat dat betreft wordt het dus nog spannender", zo sluit de voormalig F1-coureur af.

Ook interessant:

Waarom Verstappen en vele F1-collega's in Monaco wonen

Max Verstappen en veel van zijn F1-collega's trekken massaal naar Monaco om zich daar te vestigen. Waarom eigenlijk? Niet alleen maar vanwege de belastingvoordelen. We leggen het voor je uit in de video,

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?