Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen lacht om Red Bull-geruchten Norris: "We zijn al teamgenoten!"

Max Verstappen en Lando Norris in hetzelfde team? Dat gerucht doet meermaals de ronde, maar wordt eigenlijk vrijwel door iedereen rechtstreeks naar de prullenbak verwezen. Waarom? Langdurige contracten bij Red Bull en McLaren. Verstappen geeft lachend nóg een argument.

Verstappen Norris
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de Formule 1 zijn er altijd coureurs die net even wat meer indruk maken dan de ander. Op dit moment kan niemand ontkennen dat Max Verstappen de koningsklasse domineert en in topvorm is: hij won immers twaalf van de veertien races tot nu toe. De andere twee won teamgenoot Sergio Perez van Red Bull.

Daar achter is de strijd om P2 echter spannend. Zo is McLaren bezig met een opmars en schittert Lando Norris nu hij af en toe zelfs (kort) tegen Verstappen kan racen. Het is voer voor geruchten over die twee als teamgenoten. Verstappen en Norris bij Red Bull of toch bij McLaren? Zou dat een ongekend sterk duo zijn?

Vragen waar we waarschijnlijk niet snel antwoord op krijgen. Zeer waarschijnlijk zelfs, want beide heren hebben nog meerjarige contracten bij hun respectievelijke teams. Als er door La Gazzetta dello Sport aan Verstappen wordt gevraagd hoe dat nou precies zit met Norris als 'nieuwe teamgenoot', reageert hij nuchter: "Dat zijn dezelfde geruchten die de ronde gaan over minimaal 10 coureurs die al gelinkt worden aan Ferrari."

"Ze zouden daar al een pre-contract hebben getekend", aldus de kampioenschapsleider, die de geruchten naar de prullenbak verwijst. "Lando is één van mijn beste vrienden, één van de beste coureurs op de grid, maar zijn contract bij McLaren loopt nog tot en met 2025."

"Bovendien zijn we al teamgenoten! In het padel...", voegt hij daar grappig aan toe. Wie daar dan weer beter in is? "Dat is Lando."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"