© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

"Verstappen ligt mijlenver voor op zijn generatiegenoten"

30 okt. 2018 11:00 Jan van der Burgt 3 reacties
Als iemand het Lewis Hamilton in de komende jaren lastig kan maken, dan is het wel Max Verstappen. Daar zijn de F1-analisten het wel over eens.

Het is Mika Salo die de naam van Verstappen noemt als hem door de NOS gevraagd wordt wie er in zijn ogen in de komende jaren een bedreiging kan vormen voor Hamilton: "Geen enkele andere coureurs komt bij hem in de buurt. Charles Leclerc op den duur misschien wel, maar in tegenstelling tot de Monegask is Verstappen al gerijpt. Hij steekt bovendien in een bloedvorm."

Salo krijgt bijval van Johnny Herbert: "Er is maar één talent dat laat zien er klaar voor te zijn, ook al zit er soms nog wat teveel van zijn vader in. Als Verstappen nog wat minder wild en onstuimig zou worden, is hij een grote bedreiging voor de gevestigde orde. Hij ligt bovendien mijlen ver voor op zijn generatiegenoten als Esteban Ocon en Leclerc."

Jacques Villeneuve krijgt door de omroep diezelfde vraag voorgelegd, maar noemt niet direct de naam van Verstappen: "Veel vangt af van wat Red Bull, Ferrari en Mercedes respectievelijk Verstappen, Leclerc en Ocon kunnen bieden. Red Bull staat met Verstappen wel wat voor op de rest."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen