Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen looft Nederlandse F1-fans: "Ik zou niet nuchter wakker worden!"

Max Verstappen wordt waar ter wereld hij ook gaat altijd gesteund door duizenden Nederlandse Formule 1-fans. De Red Bull-coureur ziet 't met trots aan en heeft wel een idee van hoe hij zelf als fan in het leven zou hebben gestaan.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Max Verstappen wordt wereldwijd gesteund door trouwe Formule 1-fans en op de Red Bull Ring heeft hij zoals gebruikelijk weer een eigen tribune naast de baan staan. Die fans maken vaak de sfeer op het circuit en dus wordt Verstappen gevraagd wat het hem doet wat hij allemaal losmaakt.

"Het is altijd heel mooi om te zien. Dat het zo gegroeid is over de jaren is natuurlijk super. Misschien pakken ze nog een beetje vakantie mee, dat zou mooi zijn", aldus Verstappen ten overstaan van onder andere RacingNews365.

Zit er nog rek in zijn populariteit? "We gaan het vanzelf wel zien. Op een gegeven moment wordt de limiet bereikt en gaat het weer omlaag. Die limiet vinden we vanzelf wel!"

Verstappen kijkt niet op een borrel meer of minder

Gevraagd of Verstappen zelf ook op een camping zou gaan zitten, geeft hij eerst een antwoord dat niet helemaal aansluit op de bedoelde vraag: "Ik vind het moeilijk te beredeneren. Vroeger deed ik dat zelf natuurlijk wel allemaal, maar nu is het belangrijk om je rust te pakken voor de volgende race. In een tent slapen is niet altijd het beste."

Als de interviewer duidelijk maakt dat hij bedoelt of Verstappen als fan op de camping zou plaatsnemen, geeft hij aan dat dat misschien niet het beste idee is: "Als ik het als fan zou doen, dan word ik niet nuchter wakker, dat weet ik wel!"

Ook interessant:

Verstappen krijgt F1-wereldtitel cadeau door blunderend Ferrari

Koerst Max Verstappen vanaf nu in één rechte streep af op de wereldtitel? Het podcast-trio van RacingNews365, zoals altijd bestaande uit Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, denkt van wel. Zeker als Ferrari zo doorgaat.

Formule 1 GP Oostenrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

12 reacties

Viaplay
x
Interview Red Bull-legende Coulthard ziet Verstappen aan de horizon verdwijnen