Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen loopt overwinning 24-uursrace mis door internetproblemen

Het team van Max Verstappen heeft de iRacing 24 uur van Daytona moeten staken nadat ze te kampen hadden met internetproblemen. Het team lag op dat moment in hoopvolle positie.

Namens Team Redline kwam Max Verstappen uit in de iRacing 24 uur van Daytona. Het virtuele broertje van de befaamde 24 uursrace dat samen met de 24 uur van Le Mans en de 12 uur van Sebring wordt beschouwd als de 'Triple Crown' van het endurance racing. De race begon op zaterdagmiddag rond de klok van 15 uur en Verstappen en teamgenoten Atze Kerkhof, Dominik Färber en Patrick Schneider lagen in kansrijke positie en hadden uitzicht op een podiumplek en misschien zelfs de overwinning, toen het mis ging. Het Team Redline van de Red Bull-coureur kreeg plots te maken met internetproblemen, waardoor ze noodgedwongen de handdoek in de virtuele ring moesten gooien en Verstappen en co de overwinning in rook op zagen gaan. Vorig jaar was de Nederlander al succesvol tijdens de 24 uur van Spa, maar dit keer kwam hij dus van een koude kermis thuis. Het zal echter zeker niet de laatste keer zijn dat de Nederlander achter het stuur van zijn simulator zal kruipen voor een endurance race.

1218816574611738624

18 hours into the gruelling @iRacing Daytona 24h!😎 Team Redline DP II - 2nd 😎 Team Redline DP I - OUT internet connection 😬 Team Redline GT - Leading! 💪 Team Redline GT3 - OUT Sister team, PRT GT3 - currently in 3rd! 6 hours left! Night terrors 😂 https://t.co/56pEjUj5iG — Team Redline (@TeamRedlineSim) January 19, 2020

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'