Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakt in Qatar zeldzame wandeling over circuit

Als je donderdag toevallig een rondje aan het wandelen was over het Losail International Circuit in Qatar, dan had je zomaar Max Verstappen tegen het lijf kunnen lopen. Samen met vader Jos, zijn engineer Gianpiero Lambiase en anderen van Red Bull deed hij namelijk een zeldzame trackwalk.

Verstappen Qatar
Fotoalbum
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool
Max Verstappen is over het algemeen geen grote fan van trackwalks. Aan het begin van zijn Formule 1-carrière deed hij dat nog wel eens, maar later zag hij de toegevoegde waarde er niet van in. Zelden zie je hem daarom een ronde lopen over het circuit.

Deze donderdag was het raak. Op een voor hem gloednieuw circuit, maakte hij de wandeling van zo'n 5,3 kilometer om de baan te inspecteren. Gevraagd door onder meer RacingNews365 of hij na de trackwalk kan concluderen of het een Red Bull- of Mercedes- circuit is, antwoordde hij het volgende.

"Eerlijk gezegd is het een beetje verschillend. Soms zijn we snel in langzame bochten, soms in snelle bochten. Het heeft ook een beetje te maken met het asfalt en dat soort dingen. Het is in ieder geval een snelle baan met wat snelle bochten, het ziet er wel mooi uit", aldus Max.

In het onderstaande album zie je de foto's van zijn trackwalk.

Verstappen smile

Verstappen doet zeldzame trackwalk in Qatar

Max Verstappen is normaal geen fan van een trackwalk, maar op het Losail International Circuit in Qatar ging hij op donderdag toch maar even het circuit op. Zo zag dat er uit!

Bekijk het album

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Qatar 2021 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen