Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maant tot kalmte na grote terugval bij Red Bull

Max Verstappen heeft door zijn tweede positie tijdens de GP van Nederland al vijf F1-races achter elkaar niet gewonnen. Dat is hem al sinds het einde van 2020 niet meer overkomen. Verstappen geeft aan wat hij daar zelf van vindt.

Verstappen zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het is even geleden dat Max Verstappen moest dealen met zo'n grote achterstand op een overwinnaar in de Formule 1. Het verschil met winnaar Lando Norris op Zandvoort was namelijk een kleine 23 seconden. Verstappen moest zodoende een tik van de McLaren-coureur incasseren en zag zijn voorsprong in de strijd om de wereldtitel slinken naar 70 punten.

Bovendien is Verstappen nu al vijf Grands Prix zonder overwinning. De laatste keer dat de Nederlander vijf keer achter elkaar niet won, dateert al van eind 2020. Maar wat vindt Verstappen daar zelf eigenlijk van? En ziet hij genoeg perspectief om dat snel om te kunnen draaien?

"Dat gebeurt toch? Ik heb veel goede jaren gehad. Sommige mensen hebben nog nooit een race gewonnen in hun carrière, zo kun je het ook bekijken. Als ik het vanuit mijn kant bekijk, hebben we op dit moment niet de snelste auto", zo stelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365.

"We hebben wat problemen die we moeten oplossen en daar werken we aan. Dat is het enige wat ik daarover kan zeggen. Daar zijn we erg op gefocust. Er zijn nog veel races te gaan, met daarbij veel verschillende soorten circuits. Dit weekend was gewoon niet ons beste weekend", zo sluit hij af.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
McLaren FIA deelt statement over controversiële McLaren-achtervleugel