Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "We zien bij Wolff en Mercedes nu de ware aard van het beestje"

Max Verstappen maakt zich niet al te druk om het aangevraagde right of review van Mercedes. Maar die hele felle, bijna agressieve houding van de kampioenen kan hem niet bekoren.

We herinneren ons allemaal nog de beelden van Toto Wolff die uit zijn plaat gaat op het moment dat Lewis Hamilton Max Verstappen voorbijgaat in de Grand Prix van Brazilië. Een dag eerder klonk een boordradio van hem met de woorden 'f*ck them all', waar de nodige agressie uit sprak. Wat maakt Max Verstappen van die felle houding? Dat wordt hem gevraagd tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Qatar. "Dan zie je dat de aard van het beestje eruit komt, hè", zo begint hij ten overstaan van onder andere RacingNews365. "Maar het is natuurlijk niet mijn team, dus ik hoef me daar niet mee bezig te houden."

Verstappen weet wat Red Bull te doen staat

"Maar dan laat je je wel kennen, zeg maar", vervolgt de Red Bull-coureur: "Ik denk echter dat het voor ons gewoon belangrijk is om ons op onszelf te concentreren en gewoon gefocust bezig te blijven zoals we dat altijd hebben gedaan. En dat zullen we ook de komende races zo blijven doen."

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie