© Getty Images/ Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Met vier tienden naar Ferrari en Mercedes valt te werken"

Max Verstappen is naar eigen zeggen jong talent-af, waardoor er geen ruimte mee is voor fouten in de Formule 1. Als hij constant weet te presteren en Red Bull het gat naar Ferrari en Mercedes weet te beperken, is er volgens de Nederlander wat mogelijk in 2019.

"Ik kan niet blijven roepen dat ik nog jong ben en veel te leren heb nu ik mijn vijfde jaar in de Formule 1 in ga. Natuurlijk is het wel zo dat ik nog niet ben uitgeleerd, maar gezien mijn ervaring moet ik gewoon constant kunnen presteren. Ik ben talent-af", zo kopt Max Verstappen tijdens de presentatie van zijn kledinglijn in gesprek met De Telegraaf.

De Red Bull-coureur wil voor zichzelf de lat in in 2019 hoog leggen en vooral niet vervallen in oude fouten: "Ik moet leren van de lessen van de afgelopen jaren, waarbij ik alleen maar kan hopen dat het totale pakket samenvalt. Daarbij ben ik natuurlijk afhankelijk van het materiaal."

Over 'dat materiaal' is Verstappen echter hoopvol gestemd. "Iedereen is positief en zeer gemotiveerd en ik denk dat alles er momenteel goed uit ziet. Ik verwacht dat de auto goed is en hoop dat Honda een stap heeft gemaakt. De rest zit echter ook niet stil en ik verwacht dat we nog niet op het niveau van Ferrari en Mercedes zijn, maar met een verschil van zo'n drie à vier tienden valt te werken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen