Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen niet bevreesd voor snode plannen Magnussen

Max Verstappen zal later vandaag toch nog een keer vreemd opkijken als hij schuin voor hem een Haas F1-bolide op poleposition ziet staan. Echter, hij maakt zich geen moment zorgen om de rol van Kevin Magnussen in de race.

SI202210020595
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Het was op de zaterdag natuurlijk een stunt van jewelste die Haas F1 en Kevin Magnussen uit de hoge hoed toverden. Het team stuurde de Deen op het juiste moment (lees: als eerste) naar buiten en dat leverde hem in listige omstandigheden zijn eerste poleposition uit zijn Formule 1-carriére op.

Haas F1-teambaas Guenther Steiner gaf met gevoel voor realiteit aan punten te verwachten van zijn coureur. Maar uitgedaagd door de mensen van Sky Sports - 'zeg ons alsjeblieft dat je voor de overwinning gaat' - gaat Magnussen daar gretig in mee.

"Natuurlijk! Ik ben een coureur én ik sta op poleposition!"

Max Verstappen zal zich naast Magnussen melden op de startgrid. Als hem door het team van F1 gevraagd wordt of hij in de eerste bocht 'gewoon' aan de leiding gaat of dat hij iets uit de hoge hoed van de Haas F1-coureur verwacht, geeft hij aan dat hij zich niet druk maakt om welke snode plannen van Magnussen dan ook.

"Daar houd ik me helemaal niet mee bezig", aldus de tweevoudig wereldkampioen. "Ik denk dat we er prima voor staan."

Max Verstappen kwam er eerder dit jaar in Singapore (foto hierboven) nog achter dat Magnussen een taaie kan zijn om in te halen bij start.

Ook interessant:

Waar komt de bekende Hamilton-uitspraak 'It's hammer time' vandaan?

Een beetje Formule 1-fan weet nu precies waar we het over hebben, wie het zegt en tegen wie het wordt gezegd. Mercedes-engineer Peter Bonnington roept dit vaak tegen Lewis Hamilton, maar waar komt die uitspraak precies vandaan? We leggen het je uit in de onderstaande video.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Brazilië 2022 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen