Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen niet blij na tweede plaats in kwalificatie: "We willen gewoon meer"

Max Verstappen moest in Australië genoegen nemen met de tweede startplek achter Charles Leclerc, die in de kwalificatie overduidelijk te snel was voor de Nederlander. Max was na afloop niet echt blij met zijn tweede plek.

Max Verstappen kwam bijna drie tienden tekort ten opzichte van Charles Leclerc in het slot van de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië. De Nederlander wist wel de tweede startplek binnen te slepen, maar heel blij was hij daar niet mee. De Red Bull-coureur liet na afloop zijn frustratie dan ook een beetje merken toen hij voor de camera verscheen. "Ik voel me tot dusverre al het hele weekend niet heel goed in de auto. Ik heb nog geen enkele complete ronde gereden waarbij ik het vertrouwen had." "Het is dus een beetje een worsteling", concludeert Verstappen. "Al is de tweede plek natuurlijk nog steeds een goed resultaat. Ik voel me gewoon niet zo goed in de auto en ik kan de limiet niet opzoeken. Dat moeten we gaan analyseren."

Red Bull wil meer

De punten worden echter pas verdeeld op zondag, dus alles is nog mogelijk voor de regerend wereldkampioen. Hij denkt dat het in de race wel beter zal gaan, maar benadrukt dat zijn team niet genoegen moet nemen met een tweede plek. "In de race zal alles zich wel weer stabiliseren, maar voor mij gaat het dit weekend alle kanten op. Natuurlijk ben ik blij met de tweede plaats, maar als team willen we gewoon meer", aldus Verstappen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi