© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen of Ricciardo op het podium? Pak 25 keer jouw inzet

13 apr. 2018 18:10 Ruud Dimmers 1 reacties

Het Formule 1-circus is aanbeland in China! En ook voor de derde race van het seizoen is er weer een mooie verhoogde odd beschikbaar: 25,00 keer je inzet als een Red Bull-wagen in de top 3 eindigt!

SPEEL MEE! Verstappen of Ricciardo op podium: pak 25(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing hebben nog niet de start van het Formule 1-seizoen waarop ze hoopten. In de Grand Prix van China wil het team revanche nemen. Het circuit en de overige omstandigheden bieden in elk geval prima mogelijkheden voor hoge noteringen van de Red Bull-wagens! 

Regen De kans bestaat dat het dit weekend gaat regenen in Shanghai en dat is natuurlijk koren op de molen van Verstappen! De Red Bull-bolides hebben al meermaals bewezen goed te presteren onder moeilijke omstandigheden, dus de kansen op het slagen van deze bet stijgen flink bij slecht weer.

Actie Bookmaker LeoVegas heeft een wel heel bijzondere actie voor dit weekend. Mocht één van de twee Red Bulls op het podium eindigen, dan krijg je liefst 25,00 keer je inzet terug! Daarnaast maken Verstappen en Ricciardo goede kans op het podium dus deze actie meespelen is een aanrader! Met het zelfvertrouwen van Verstappen zit het in elk geval wel goed, want hij voorspelt zelfs dat hij én Ricciardo in de top 3 komen!

SPEEL MEE! Verstappen of Ricciardo op podium: pak 25(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen