Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen om drie redenen zeer benieuwd naar Red Bull-prestaties in België

De laatste GP voor de zomerstop staat voor de deur. Aankomend weekend wordt er in België geracet. Max Verstappen is heel benieuwd hoe zijn team daar gaat presteren. Dat heeft drie redenen.

Max Verstappen heeft dit jaar al negen Grand Prix-zeges achter zijn naam staan en kan met een tiental overwinningen de zomerstop in gaan. Dan moet hij nog wel even de GP van België winnen. Aankomend weekend wordt er weer geracet op Spa-Francorchamps. En dat is niet zomaar een raceweekend voor de Nederlander. Naast het feit dat er elk jaar een leger aan oranje gekleurde fans op de tribunes zit, is het ook een circuit waar Verstappen enorm van kan genieten. "Spa is mijn favoriete circuit op de kalender, dus ik kijk er naar uit om hier te racen en alle fans te zien. Het zou een leuk weekend moeten worden."

Drie redenen

Verstappen is bovendien benieuwd naar het raceweekend bij onze zuiderburen. Hoe gaat Red Bull daar presteren? En dat om drie verschillende redenen. "Het is een sprintweekend", zo klinkt de eerste reden. "Er wordt veel regen voorspeld, dus dat maakt het altijd interessanter en chaotischer", vervolgt hij zijn lijstje. Tot slot is hij benieuwd naar de Red Bull RB19 en hoe deze zich zal gedragen op het iconische Ardennencircuit. "Het wordt bovendien interessant om te zien hoe onze auto zich zal gedragen in de hogesnelheidsbochten. Ik heb in ieder geval goede herinneringen aan Spa en na het geweldige teamresultaat in Hongarije, hoop ik dat we voor de zomerstop nog een laatste keer kunnen vlammen als team", aldus de tweevoudig kampioen.

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel