Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen ondanks spins tevreden: "Het zit wel goed met de auto en de motor"

Max Verstappen kende een lastige ochtend op het circuit van Barcelona. Tweemaal stond zijn Red Bull achterstevoren en slechts 31 maal ging de coureur het circuit rond.

Max Verstappen spinde al zes keer deze winter op het circuit van Barcelona. Op de donderdagochtend ging hij tweemaal achterstevoren, waarbij de laatste spin resulteerde in een rode vlag. De RB16 kwam vast te staan in de grindbak.

Wakker ligt Verstappen niet van de spins en het geringe aantal ronden vandaag, zo vertelt hij ten overstaan van RacingNews365: "Vorige week hebben we veel ronden gereden en dat is positief. We weten dat het goed zit met de auto en de motor. Nu is het zaak om dingen te testen en dan duurt het soms wat langer om bepaalde veranderingen door te voeren aan de auto, omdat alles zo complex in elkaar zit."

"Het was nooit de target om zo veel te rijden als vorige week. We konden toen veel long runs rijden. Je probeert diverse dingen uit en het ene werkt beter dan het andere. De auto is een complex iets, waardoor het ook tijd kost om dingen te doorgronden."

Voor zijn tweede spin had Verstappen een logische verklaring: "Ik denk dat ik de witte lijn net raakte, die nog wat vochtig was. Dat kon ik vanuit de auto niet zien, maar zag ik later op de onboardbeelden."

Met medewerking van Aaron Deckers

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf