© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Onze auto is geweldig"

11 nov. 2018 13:51 Ruud Dimmers 1 reacties
Hoe had het seizoen 2018 eruit gezien met een Ferrari- of Mercedes-motor achterin de Red Bull? Zonder twijfel had het Nederlandse volkslied vaker geklonken voor Max Verstappen.

Motorvermogen speelt ook in Brazilië weer een grote rol op het circuit van Interlagos. Max Verstappen kwalificeerde zichzelf op een halve seconde van Lewis Hamilton als vijfde. Maar hoe had het seizoen eruit gezien met een betere motor?

"Als we ongeveer hetzelfde vermogen hadden dan Ferrari en Mercedes, dan waren we zeker een titelkandidaat geweest", laat Verstappen aan Sky Sports weten."

Red Bull komt er dit seizoen niet aan te pas op circuits waarop motorvermogen een belangrijke rol speelt, maar scoort uitstekend op bochtige circuits. Verstappen twijfelt dan ook niet aan de kwaliteiten van het chassis van Red Bull.

"Er bestaat daar geen twijfel over. Je ziet ook direct op circuits waarop motorvermogen minder belangrijk is de kracht van onze auto. Er is dan ook geen excuus en we liegen niet: onze auto is gewoon erg goed, het enige dat we missen is vermogen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen