Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen op bezoek bij schoonvader Piquet: "Maar heb zijn advies niet nodig"

Max Verstappen bracht in Brazilië een bezoekje aan Formule 1-legende en schoonvader Nelson Piquet. Advies van de drievoudig wereldkampioen had de Nederlander echter niet nodig.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Brazilië bracht Max Verstappen een bezoekje aan Nelson Piquet. De Braziliaan is een van de grootste Formule 1-coureurs aller tijden en vader van Kelly Piquet, Verstappens vriendin. Het bezoek aan de schoonfamilie was in ieder geval niet voor advies in de kampioenschapsstrijd met Lewis Hamilton. Gevraag door RacingNews365 of Piquet nog wat tips heeft gegeven aan Verstappen, antwoordt de Nederlander hier niet mee bezig te zijn geweest. "We hebben daar niet over gepraat, want ik heb ook geen advies nodig. We hebben een leuk gesprek over van alles gehad, maar ik weet wat ik moet doen in de auto", aldus de Red Bull-rijder. "Ik hoef met niemand te praten daarover. Ik ben een heel relaxed persoon. Het is juist goed om tijd met je familie te spenderen in plaats van telkens te praten via FaceTime. Dat was belangrijker voor mij, de tijd goed spenderen."

Verstappen onder de indruk van autocollectie Piquet

Tijdens het bezoek aan Piquet senior kreeg Verstappen ook de enorme autocollectie van de drievoudig wereldkampioen te zien. De Braziliaan heeft een enorme collectie aan speciale bolides. "Het is echt heel goed. Het is een soort droomgarage", aldus de Nederlander. "Het is een beetje een jongensdroom. Dus ja, dat was echt heel cool."

Viaplay
x
Exclusief Newey vindt feedback Verstappen cruciaal: "Daar heb ik geluk mee gehad"