© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen wil scoren in Japan: "Successen van afgelopen jaren voortzetten"

02 okt. 2018 17:40 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen was de voorgaande twee edities een van de smaakmakers tijdens de Grand Prix van Japan. In 2016 en 2017 knokte hij met Lewis Hamilton, iets wat hij dit jaar graag weer wil herhalen.

"We zijn in het verleden succesvol geweest in Japan en ik kijk ernaar uit om deze mooie resultaten een vervolg te geven", blikt Verstappen vooruit op de GP van Japan. Een race waarin hij in 2016 en 2017 als tweede over de finish kwam.

"Je weet voor aanvang van het weekend nooit hoe competitief je bent, maar onze auto is altijd erg goed in de eerste sector. Met de juiste strategie maken we een prima kans dit weekend."

"Mijn favoriete bocht is de snelle Esses, maar het maakt onderdeel uit van het moeilijkste deel van dit circuit. Het vinden van de juiste afstelling van de auto is hier erg belangrijk."

De Japanse fans staan vaak compleet uitgedost langs het circuit, waarbij we de meest bijzondere creaties voorbij zien komen. Zo zagen we als fans met complete voor- en achtervleugels gemonteerd op hun hoop. De passie van de Japanse fans ontgaat ook Verstappen niet.

"Ik geniet van de aanwezigheid van de gepassioneerde Japanse fans. De sport heeft hier een prachtige historie. Het circuit van Suzuka is een van mijn favoriete circuits te wereld."

Dit weekend is de dreigen van een overtrekkende typhoon aanwezig. Normaal gesproken is de Red Bull-coureur wel een liefhebber van regen, maar een typhoon kan roet in het eten gooien van het complete weekend. "Laten we hopen dat de typhoon uit de buurt blijft en we er een weekend om nooit te vergeten van maken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen